Acne behandelingen

Wat is Acne?

Acné is niet alleen een puberteitsprobleem. Na een zwangerschap, in de overgang of gewoonweg omdat de huid in een bepaalde levensfase te veel ontstekingen heeft kan acné de kop op steken. Niemand is daar blij mee (zelf weet ik heel goed hoe het voelt) logisch, want de huid kan vet zijn, glimmend, er kunnen vele kleine dan wel grote puisten ontstaan of zelfs kleine littekens. Acné is daarom voor velen niet alleen een cosmetisch probleem, maar kan ook psychische klachten veroorzaken en zelfs het plezier in het dagelijks leven of bezigheden flink ondermijnen. Schoonheidssalon Femke is gespecialiseerd in het doeltreffend behandelen van acné met 100% natuurlijke producten.

Oorzaken.

Acné is een (chronische)ontsteking van de talgklieren in de huid. Dit wordt beïnvloed door hormonale factoren. Op plaatsen zoals gezicht, de hals en nek, de borst en rug is het systeem in overvloed aanwezig.

 

Acné kan op verschillende manieren veroorzaakt worden:

  • toegenomen talgproductie
  • bacteriën
  • hormoonschommelingen
  • psychische stress
  • bepaalde ingrediënten in cosmetica
  • druk op de huid (bv. Rand van de helm)
    voeding

Niet zelf uitknijpen maar een vakkundige acne behandeling.

Als je acné hebt en zelf (onvakkundig) puistjes uitknijpt of er aan krabt verergert de acné. Bij onderhuidse ontstekingen kunnen dan littekens ontstaan. Schoonheidssalon Femke is een acné-geregistreerde schoonheidsspecialist bij de ‘Anbos’ en kan de meeste vormen van acné doeltreffend behandelen. Ook als je voor acné wordt behandeld bij een (huid)arts kan de ondersteunende behandeling bij Schoonheidssalon Femke heel effectief zijn.

Duurzame huidverbetering.

Tijdens de behandeling in de salon wordt de acne-huid optimaal uit gereinigd. Puistjes en mee-eters worden verwijderd. De huid krijgt een intensieve diep reinigende peeling. Dan volgt een masker met gevriesdroogd fruit; een vers product vol met eiwitstoffen, enzymen en vitaminen die op de huid zijn werking gaan doen. De frequentie van de behandelingen is afhankelijk van de conditie van jouw huid. In het begin wekelijks, met als onderhoudsdoel 4-6 wekelijks. Het dagelijks gebruik van 100 % zuivere van S.P.A. thuis, maakt dat zelfs de gevoelige acne-huid dit ook kan verdragen en geleidelijk herstelt. Na enkele weken tot maanden kun je zichtbaar resultaat verwachten van de acne-behandelingen. Je huid verbetert aanzienlijk en duurzaam.

WORDEN DE KOSTEN VAN DE BEHANDELING VERGOED DOOR MIJN ZORGVERZEKERAAR?

Wanneer er bij u sprake is van acné in het gelaat en de behandelingen plaatsvinden op medische indicatie van uw huisarts, dan worden de kosten van de behandeling (deels) vergoed door uw zorgverzekeraar in mijn salon. Raadpleeg uw verzekeringspolis voor uw voorwaarden.

Verhinderd?

Bij verhindering graag 24 uur vooraf uw afspraak verzetten of afzeggen anders ben ik genoodzaakt om 50% in rekening te brengen.

Tarieven

Jeugdacne behandeling 45 min:
Reinigen van de huid-verwijderen van dode huidcellen en verdunnen van de opperhuid met gel de gommage-onzuiverheden verwijderen-stimulerend en herstellend masker huidverzorging

€ 55,00

Acne behandeling 60 min:
Reinigen van de huid-verwijderen van dode huidcellen en verdunnen van de opperhuid met granen peeling-onzuiverheden verwijderen-stimulerend en herstellend masker-huidverzorging

€ 72,00

Acne behandeling 75 min:
Reinigen van de huid-verwijderen van dode huidcellen en verdunnen van de opperhuid met granen peeling-onzuiverheden verwijderen-stimulerend en herstellend masker-intensief verzorgend en herstellend vruchtenmasker-huidverzorging

€ 85,00

Contactgegevens

Kasteelhoeve 24
5754 HW Deurne
T 06 10906752
E schoonheidssalonfemke@gmail.com

Volg me

Whatsapp

Whatsapp

Stuur een bericht